×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

CBT - Helios (81-57)

Primer triomf, convincent, del CBT a la Lliga EBA 2022-2023 el dia del debut del darrer fitxatge, el base Nicolás Domínguez. Amb 13 punts, va ser l'home més valorat dels de Berni Álvarez.

Un parcial d'inici de 30 a 9 va ser suficient per gairebé acabar amb les opcions de victòria de l'Helios, acabat de pujar a l'EBA i que ha perdut els tres compromisos que ha jugat fins ara. En tots ells ha demostrat patir excessivament en defensa. Sis triples del CBT en 10 minuts van trencar els aragonesos.

La resta del duel no va tenir història, però ofereix just el que necessitava l'equip tarragoní, un estímul classificatori que faci justícia a la bona imatge d'anteriors dies, tot i perdre contra Barça B i Cornellà. L'entrada de Nicolás Domínguez com a relleu del lesionat Dani Tugores, a banda, incrementa les opcions exteriors, ja limitades també per la baixa de Víctor Vinós.

Diumenge a les 18.30 hores, els tarragonins viatjaran a la pista d'un Igualada que signa ha guanyat dos duels de tres possibles.

Parcials: 30-9, 19-12, 17-14 i 15-22.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272324