Granollers - CBT (75-73)

Segona derrota en dos partits de Lliga EBA per als de Berni Álvarez, que de nou han fregat el triomf, aquest cop contra un Granollers acabat d'ascendir a la Lliga EBA.

L'absència d'un relleu de Dani Tugores provinent del mercat estranger està pesant, també la baixa "sine die" d'Ousmane, que per motius burocràtics encara no ha pogut trepitjar el país des que va marxar cap al Senegal aquest estiu. Tampoc hi és el lesionat Víctor Vinós. La rotació no és àmplia i això passa factura, especialment, en el joc exterior. 

Pocs punts d'arrencada per part dels dos equips i un CBT que, malgrat que en cap moment s'ha allunyat de manera insalvable i ni a favor ni en contra, no s'ha sentit còmode durant l'estrena dels compromisos a domicili de la campanya d'EBA.

Ara bé, els tarragonins han incrementat el rendiment durant el segon quart, quan s'han situat set punts per sobre que s'han quedat a dos per marxar cap al descans. El tercer període, mentrestant, ha tingut moments per a uns i per a altres, amb alternances diverses a l'electrònic.

Un parell de triples successius del Granollers i una pèrdua en atac del CBT han deixat coll amunt el duel que, malgrat tot, ha continuat obert fins a les acaballes. Els noms més destacats del dia, David Fernández (17 punts, sis rebots i cinc assistències) i Marc Buscail, amb 14 punts i 12 rebots. 

Fins ara, punxades contra el Barça al Serrallo i el Granollers a domicili. A continuació, el CBT rebrà un rival desconegut com l'Helios de Saragossa (dissabte, 19 hores).

Parcials: 18-16, 20-24, 18-14 i 19-19.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272321