×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La Vella i Sant Pere i Sant Pau, limitats per les caigudes del Concurs

La ressaca posterior al Concurs es va notar i molt a la diada de final de curs de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Els amfitrions, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus van assolir una actuació lluny dels seus millors registres d'enguany, acusant les respectives baixes i estats anímics després del primer diumenge d'octubre a la Tarraco Arena Plaça.

La millor actuació va ser per a la Colla Vella; sota els peus de la Catedral de Tarragona, al Pla de la Seu. Els rosats van saldar el compromís amb una clàssica de vuit. La Vella va haver de reduir diverses marxes en comparació al programa del Concurs i va aprofitar per rodar peces alternatives al tronc i a la canalla.

Amb tot, el 3de8, el 4de8 i el 2de7 demostren la factura que van deixar les caigudes a la TAP. No obstant això, els d'Albert Martínez saben que la preparació per Santa Úrsula passa pel local d'assaig i que les aspiracions seran de màxims si es recuperen prou castellers titulars.

FI DE L'ERA DAVID LOBO

A Sant Pere i Sant Pau ja estan de vacances i no es tornaran a enfaixar fins a l'any vinent. Ha estat un final de temporada agredolç per als cooperativistes, també tocats per les caigudes a l'antiga plaça de braus. Al Pla de la Seu, van arrencar amb un nou 3de8; aquest, però, de molt valor, ja que va incorporar algunes estrenes, donant alternatives a un tronc més que rodat.

Els verds van descarregar també el 3de7a i el 5de7, castells també que permetien donar joc. La nota negativa va ser la caiguda del pilar de 6, que va quedar en intent, un fet molt estrany per als picapedra. No era la manera en què David Lobo volia acabar la seva etapa com a cap de colla, tot i que està convençut que el relleu serà exitós a causa de la bona feina feta durant el mandat.

Els Xiquets de Reus van completar el cartell de la diada tarragonina. Els de la camisa avellana van haver d'aparcar els castells de vuit i es van haver de conformar amb el 3de7, el 2de7 i el 4de7.