Agné: "Encara estic encabronat"

Competir des del primer dia per a deixar enrere el record de Vigo i tornar així al futbol professional. Amb aquesta mentalitat arriba el Nàstic, 78 dies després de la final contra el Vila Real B, a l'inici d'una nova temporada a la Primera RFEF. Ho fa amb un bloc amb la base de l'equip de la temporada passada, però amb posicions renovades que conviden a pensar en un plantejament més ofensiu, però amb la mateixa capacitat de sacrifici.

Per a Raül Agné, l'equip té fam per a començar a competir després d'una pretemporada massa llarga amb la idea clara d'anar sumant conceptes que el portin al capdamunt de la classificació.

BAIXES ACUMULADES

Un primer partit per al qual Agné tindrà les baixes ja conegudes de Lupu, Pedro del Campo i Joan Oriol, a més del dubte de Pol Domingo i amb alguns dels nous fitxatges encara mancats de suficients entrenaments amb el grup. Tot i això, confia en la disponibilitat de tots ells.

Un Nàstic - Unión Deportiva Logroñés que obrirà el foc competitiu aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre al Nou Estadi