×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Tarragona viurà un Sant Magí com els d'abans

Les festes de Sant Magí recuperaran la normalitat amb el retorn de tots els actes tradicionals amb el seu format habitual. Hi haurà més de 150 d'activitats entre el 12 i el 19 d'agostSense restriccions, Tarragona es retrobarà amb una festa major petita com els d'abans.

Els rituals festius recuperaran el seu format habitual, com per exemple la baixada de l'aigua des de Sant Magí de la Brufaganya. Els portants arribaran a la ciutat el dijous 18 i, aquesta vegada, l'aigua es repartirà des del Portal del Carro, a més de Bonavista i Campclar. Tampoc hi faltaran clàssics com l'Enramada, la Remullada, la Travessa d'Andròmines o el Concurs de Castells de Sorra.  Ara bé, l'epicentre de l'activitat festiva s'ubicarà als jardins del Camp de Mart amb la 14a edició de la Imaginada, on enguany hi ressonarà la lluita feminista a través del fil conductor de la seixantena de propostes.  

Sant Magí

Més enllà del Camp de Mart hi haurà altres escenaris destacats com el de la Capsa de Música que recuperarà el festival amb una jornada d'actuacions en directe durant el dia de la vigília. Hi haurà grups locals, però també els guanyadors del Concurs Sona 9 i Mazoni com a caps de cartell. En conjunt, la programació de Sant Magí integra més de 150 activitats, moltes d'elles pensades per al públic familiar i lligades a l'aigua. El retorn de les festes amb tota la seva plenitud també ve acompanyat d'un increment del pressupost, que passa de 86.000 euros a 110.000, sobretot per adaptar-se a l'augment de preus.