Tot a punt per a la venda d'entrades del Concurs de Castells

Tot preparat a la web entrades.tarragona.cat perquè aquest dimecres a les 10 del matí es posin a la venda les entrades per a les jornades de dissabte i diumenge del Concurs de Castells, que retornarà a la Tarraco Arena Plaça quatre anys després els dies 1 i 2 d'octubre. Són més de 5.000 les entrades que es posen a la venda per la jornada de diumenge i un miler menys per dissabte amb un límit de compra de quatre entrades per usuari. El preu oscil·la entre els sis euros que val l'entrada per a la jornada de dissabte i els 12 i els 15 euros per a la de diumenge.

Per evitar col·lapses com els que s'han produït en altres ocasions, l'empresa informàtica encarregada de la venda d'entrades ha reforçat enguany la plataforma amb un sistema de banda ampla, per evitar que aquest es pengi, sobretot els primers moments d'obertura de la venda d'entrades.

LES COLLES, PREPARADES

De cara a poder tenir com a més públic millor a les graderies, les xarxes socials de les diferents colles ja s'han començat a activar per a fer una crida als seus aficionats per a assegurar-se el nombre més gran de localitats possibles.