Roser - CBT (63-75)

Berni Álvarez i els seus trenquen l'estadística negativa de les últimes setmanes i guanyen per fi a la Lliga EBA després de 4 derrotes. Un triomf vital per allunyar la zona baixa de la taula i contra l'actual cuer de la categoria, a qui despenja encara més.

El bon inici dels blaus va permetre accelerar  l'electrònic però, abans del descans, l'equip local va igualar el partit. L'espectacular tercer període amb un parcial de 6-23 va reforçar definitivament el CBT, tot i que a les acaballes va tocar patir de nou en moments puntuals: sempre sobren minuts i falta oxigen a les cames d'una plantilla maltractada per les baixes.

En qualsevol cas els del Serrallo no van perdre el control amb Dani Tugores com a principal exponent ofensiu, autor de 17 punts. Així, la plaça de playoff per la permanència queda momentàniament a dues victòries de distància abans de rebre dissabte a casa el Collblanc, rival de la zona capdavantera de la Lliga EBA.

Parcials: 16-26, 25-15, 6-23 i 16-11.