Patirà el CBT per salvar-se a la Lliga EBA?

Sona estrany, gairebé de broma perquè parlem d'un equip fet per optar a l'ascens. Però la curta pretemporada, les baixes contínues i la mala sort han deixat els de Berni Álvarez tan sols una victòria per damunt de la fase final per la permanència. L'entrenador no s'amaga i mira cap a baix.

Fa poc més de 2 anys el Serrallo vibrava amb uns darrers segons d'infart que van estar a punt d'apropar el CBT a la final per ascendir a la LEB Or. Ara, la mateixa pista malviu per no baixar a la cinquena categoria del bàsquet. Amb 4 derrotes seguides i una sola victòria en els 7 últims partits, els blaus han accedit de cap a peus a la crisi esportiva més greu els últims anys.

Els problemes estructurals afecten però també les lesions. Els germans Dani i David Fernández són encara baixa, de la mateixa manera que Mbaye, amb molèsties i David Mesa, que té per mes i mig. Anteriorment un estranger va abandonar el projecte i Balkovic i Zvonar van quedar fora durant setmanes per problemes personals. Així, el còctel de desgràcies provoca que el CBT sigui un dels candidats al descens a Copa Catalunya.

I les jornades vinents podRIen deixar clar a què jugarà el CBT a partir d'ara perquè dissabte s'enfrontarà al Roser, el cuer de la Lliga EBA i dues victòries per sota. Tot seguit es jugarà contra el Collblanc, el Quart i el Sant Adrià, la majoria rivals directes. El Roser-CBT es disputarà dissabte a les 18 hores.