CBT - Roser (87-76)

Pateix pràcticament sempre i gairebé mai perd. El sacrificat CBT remunta un desavantatge de 16 punts gràcies, especialment, a l'excel·lent treball de la segona meitat. Així, el Serrallo continua invicte a la Lliga EBA. 

Del 17-33 durant el segon quart al 45-44 del tercer, primer cop que els tarragonins han manat contra el Roser. I no s'ha acabat pas el partit aquí per els visitants s'han situat una altra vegada al capdavant amb el 71-72 quan tan sols restaven 4.21 minuts de joc.

Des d'aleshores, un parcial d'11-0 ha provocat l'alegria d'equip i afició perquè el triomf s'ha quedat a casa i permet que el CBT continuï com a líder de la fase regular amb tan sols una punxada, la de la setmana anterior a Castelldefels, en vuit enfrontaments.

I atenció al Roser perquè estem parlant del segon classificat, que arribava a Tarragona amb només dues derrotes i després d'encadenar quatre resultats positius, un d'ells davant el CB Salou. 

Orion ha sigut el màxim anotador amb 21 punts i els també blaus Yoeri Hoexum i Dani Tugores n'han assolit 19. Víctor Vinós, per la seva banda, tampoc ha pogut competir avui, encara fora del grup per lesió. Destacable, també, el paper de joves de la casa com Kristian Mendes i Marc Buscail: entre els dos, un total de 18 punts amb 33 i 17 minuts a pista, respectivament.

El CBT respira després de la batalla amb final feliç i que pot preparar ja la visita de dissabte (18.15 hores) al pavelló d'un SESE que ha perdut contra els salouencs aquest mateix cap de setmana.

Parcials: 12-25, 19-13, 27-16 i 27-22. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219362