La llar del rugby

L'Anella Mediterrània de Campclar ha acollit aquest dissabte la primera cita multitudinària de rugby des de l'estrena de les noves instal·lacions del Club Rugby Tarragona.

Un total de 200 nens i nenes d'edats compreses entre els 5 i els 12 anys s'han aplegat al terreny de joc per dur a terme sessions esportives i lúdiques des de les 10 i fins a les 13.30 hores. Sota l'organització del Club Rugby Tarragona, s'ha comptat amb la participació dels jugadors locals, també d'integrants del Sharc salouenc, el Reus Rugby, el Castelldefels, el Sant Cugat i el Químic de Barcelona.

L'entitat lila obre les portes de bat a bat a qualsevol infant que vulgui provar la disciplina, hagi o no tingut contacte anteriorment amb la pilota ovalada. Per aquest motiu oferirà un mes gratis d'inscripció a la base.

La trobada és també un reclam per assolir major visibilitat per al rugby al territori; és també el test previ a la celebració de la gran Trobada d'Escoles Ciutat de Tarragona, que se celebrarà d'aquí a uns mesos i que preveu aplegar prop d'un miler de jugadors i jugadores.