×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Així serà la imatge de Santa Tecla 2021

Santa Tecla amb el vestit blanc i el gest característic del Ball del Retaule. Aquesta és la figura que han escollit la dissenyadora gràfica Itziar Solla i l'il·lustrador i dissenyador Pau Santanach per a la imatge de Santa Tecla d'enguany. Una festivitat que coincidirà amb del trentè aniversari de la creació del Retaule i els 700 anys de l'arribada de la relíquia del braç a Tarragona.

tecl12

ON COMPRAR EL MARXANDATGE?

El marxandatge oficial de la festa es podrà comprar des d'aquest dimarts al Mercat Central i a partir de dijous al de Torreforta amb descomptes per a la clientela. Enguany també es podrà adquirir en dies puntuals a un total de set mercadets municipals.

A més, es repetirà l'experiència de la compra en línia a través de l'aplicació "Som comerç TGN Market", que permetrà reservar samarretes, mocadors, vanos, domassos i polseres per rebre-ho a casa.

dadadada

Finalment, també es vendran en els punts habituals i a l'estand de festes situat al Teatre Tarragona en motiu de l'11 de setembre. Des de l'Ajuntament es valorà la feina feta des de les diferents colles i agrupacions que fan possible la festa.

La venda del marxandatge de Santa Tecla no perd la seva faceta solidària. La Fundació Estela s'ha encarregat d'editar el domàs i l'Agrupació de Nanos Vells destinarà part dels beneficis de les vendes de les totebags a l'Associació Quilòmetre Zero.