×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

El Minipop omple de música i cultura el Camp de Mart

El festival Minipop torna a omplir de música i cultura els jardins de Camp de Mart per segon any consecutiu. Tarragona ha viscut un cap de setmana replet d'activitats adreçades als més petits de casa.

Tallers familiars com 'Dibuixa el teu artista preferit' de Mimi Sendra a partir de figures geomètriques o 'Creant mons de paper' per descobrir la tècnica del collage van ser unes de les sessions més reclamades pels infants. Tot plegat en un espai on es desenvolupa la creativitat i la imaginació.

Les Tecletes de Tarragona també hi van ser presents amb la Paquita, la PlayTruck, i van instal·lar l'Espai Nadó, on els més petits van gaudir d'un gran sorral, jocs d'equilibris, d'aigua i circ.

minipop

Tot i que no és el festival al Passeig de les Palmeres, enguany el Minipop ha recuperat part de la seva essència amb espectacles emblemàtics com la Silent Disco o les actuacions teatrals.

L'esdeveniment va tancar amb la música de diferents artistes. Entre ells, el tarragoní Albert Jordà,  amb una proposta pop que va més enllà de les modes i les concessions comercials.