La Part Baixa ja té mercat

La Part Baixa va recuperar la figura del mercat més de 100 anys després. La plaça dels Carros es va omplir de gent en el primer dia del nou Mercat de la Pagesia de Tarragona. Cinc paradistes de fruita, verdura i espècies van poder vendre els seus productes en una inauguració amenitzada per la Stromboli Jazz Band i els gegants del barri del Port i del Serrallo.

La iniciativa va néixer d'una moció de la CUP presentada al febrer de l'any passat.

mercat

L'afluència de paradistes va ser més baixa de l'esperada, ja que alguns han hagut de cancel·lar per confinaments de coronavirus. Així doncs, s'espera que els pròxims dissabtes encara hi hagi més participació en un mercat que va tenir una gran rebuda per part del veïnat del barri del Port. Tot i això, expressen que encara falta molta feina per fer.

L'aposta pel producte de proximitat i ecològic d'iniciatives com aquesta respon a un canvi important en els hàbits dels consumidors, que cada vegada es decanten més per aquesta opció.

Des d'Espimsa es recorda que qualsevol interessat en formar part del Mercat de la Pagesia pot presentar la seva proposta a les oficines dels Mercats de Tarragona.