Guanyar i esperar

La derrota de la setmana anterior contra el líder, el Cerdanyola, ha reduït les opcions del TGN Bàsquet d'allargar la temporada, però no les ha eliminat completament. El conjunt dirigit per Víctor Neila passa pàgina i se centra ja en un darrer assalt previ on "jugarà" a dues pistes.

Imposar-se al Safa Claror, cuer sense cap victòria, és obligatori. Tot seguit caldrà esperar que el Roser no faci el mateix davant un Joventut Les Corts penúltim i que no patirà per baixar perquè enguany no hi haurà descensos.

És l'última jornada de la fase de grups de l'estranya Copa Catalunya, rebatejada com a Campionat d'Espanya i dividida en quatre subgrups amb vuit jornades. Les dues millors classificades de cada lligueta accediran a la "Final a 8" per ascendir a la Lliga Femenina 2.

Seria la primera vegada que les liles arriben a la ronda definitiva de la primera divisió del bàsquet català. Passi el que passi, el rendiment durant el curs de la tornada a la categoria com a acabades de pujar de Primera Catalana és excepcional. Ara, però, volen seguir fent història.

Amb tota la plantilla disponible, el Safa Claror-TGN Bàsquet començarà a les 18 hores, mentre que el Joventut Les Corts-Roser se celebrarà diumenge a les 19.30 hores.