Comença el cribratge massiu al Campus Sescelades de la URV amb totes les places exhaurides

El cribratge massiu de la Universitat Rovira i Virgili per detectar casos asimptomàtics de Covid-19 està tenint molt bona resposta entre la comunitat universitària. En total són més de 2.000 persones les que s’han inscrit a les proves als quatre campus del centre després que s’ampliessin les places. De fet, es preveu activar-ne 460 més i es podria doblar si hi ha més demanda.

Aquest dilluns s’ha iniciat la primera jornada al Campus Seselades amb més de 160 atencions, esgotant les cites disponibles. Els voluntaris són estudiants de grau i màster, personal docent i investigador i altres col·lectius que treballen a la casa.

Cap pot haver estat vacunat ni haver passat la malaltia. Els participants del cribratge poden escollir entre fer-se un PCR o un PCR i test serològic. Els resultats es comuniquen a través d'SMS i del canal La Meva Salut en 48 hores.

FOTO cribratge urv 19042021

Es tracta d’una iniciativa de Salut per trencar cadenes de transmissió, sobretot entre els més joves on actualment ha incrementat la incidència de casos. Les proves van començar la setmana passada al Campus Terres de l’Ebre i fins al 6 de maig se’n faran als diferents campus de la URV.