L'última pantalla del CBT

No caldrà esperar més per conèixer el nom del darrer rival del CBT aquesta campanya. Els resultats de l'última jornada al grup oest de la LEB Plata, amb encara partits pendents, aclareixen el futur competitiu dels tarragonins, que disputaran l'anada de la final per la salvació contra el Zentro Básket madrileny, incipient projecte que encadena tan sols tres temporades a categories estatals i que s'estrena a la Plata.

O jugar a la capital espanyola o marxar cap al sud, a Algesires o Melilla: el desplaçament és menys llarg i menys costós per al CBT que, tot i això, no farà nit a Madrid.

L'aspecte físic és la gran incògnita dels de Berni Álvarez perquè Manu Vázquez està descartat per lesió i Dani Tugores pateix molèsties musculars que no el deixen entrenar des de fa dies. Davant hi haurà una plantilla sense cap jugador que ni tan sols s'acosti a la trentena d'anys: la gestió d'un partit amb anada i tornada.

Si no hi ha canvis d'última hora, el Zentro Básquet-CBT es disputarà aquest dissabte a les 20.30 hores. El dissabte següent, l'1 de maig. serà el Serrallo qui dicti sentència per saber si la ciutat de Tarragona segueix sent de LEB.