Ten Brinke vol crear un 'Amazon' de KM 0 per ajudar el comerç local

Ten Brinke veu un gran potencial a Tarragona i al sud de Catalunya i per això estan convençuts que el seu model serà un èxit. La marca holandesa assegura tenir bona cooperació amb l’Ajuntament de Tarragona i es mostra obert a qualsevol proposta. Una de les accions que desenvoluparà és una xarxa de distribució i compra de productes en línia. Serà una plataforma com ‘Amazon’ que es posarà a disposició de tot el petit comerç perquè es digitalitzi.

Estan convençuts que el futur centre comercial, Tarraco Centrum, ajudarà a complementar l’oferta comercial de tota a la zona i a sumar per crear noves sinergies. Asseguren que la pandèmia no ha fet perillar el projecte i que ja hi ha diverses marques interessades a instal·lar-se aquesta zona.

tenbrinke0203

Actualment Ten Brinke està acabant de dissenyar com serà la seva àrea comercial. La pandèmia ha obligat a modificar alguns aspectes, com fer zones més àmplies.

A banda la marca també es construirà un nou hotel que vol enfocar al turisme de negocis per ajudar també a donar un impuls al Palau de Congressos de Tarragona. Les obres del nou centre comercial de Ten Brinke s’iniciaran aquest mateix any, just quan acabin els treballs d’urbanització d’aquesta zona a tocar de l’Anella Mediterrània i la carretera T-11. La marca holandesa espera poder obrir les portes a meitats del 2023. En total invertirà prop de 70 milions d’euros.