CBT - L'Hospitalet (66-70)

 
El projecte LEB ja camina i ho fa amb derrota davant un dels futurs rivals de la Plata. Els tarragonins no depenen  d'ells mateixos per passar a la següent fase de la Lliga Catalana.
 
Qualsevol conclusió és precipitada perquè queden moltes hores de feina abans de l'inici de la temporada de Lliga LEB Plata, però el cos tècnic del CBT ja disposa del primer tast útil per analitzar els punts forts i els febles del flamant equip, òbviament, encara lluny del seu millor estat de forma.
 
Un duel igualat des del principi, de poc puntatge i marcat per la calor, que ha jugat en contra de dos equips que tot just arrenquen ara la campanya
Un nou triomf de L'Hospitalet la setmana vinent contra el Prat deixaria el CBT sense opcions d'accedir a la ronda definitiva.
 
Ha estat, també, el primer dia en què Berni Álvarez ha pogut veure en acció els flamants fitxatges, Kevin Coronel, Adrià Duch, Víctor Vinós i Aaron Guzman. Aquest últim va arribar fa pocs dies però ja ha formalitzat la documentació que el permet competir amb el CBT. 
 asasasaa

Si tot va bé, la primera fase de la Lliga Catalana LEB acabarà a la pista del Prat, el 26 de setembre. Només el primer classificat de la lligueta de tres accedirà a la Final a Quatre de la competició.