×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

Un Sant Magí ben diferent pels castellers de la ciutat

12 del migdia d'un 19 d'agost, a la plaça de les Cols no hi hauria de caber ni una agulla, però enguany, per la crisi sanitària, no s'ha pogut dur a terme la tradicional diada de castells de les quatre colles de la ciutat. Aquests, però, no volien renunciar a una de les diades més importants. És per això que s'han concentrat en el mateix escenari i han fet una entrada a plaça diferent, especial i adaptada a la situació actual.

Els grallers han sortit del carrer Merceria i la canalla de les colles de l'antic ajuntament amb globus del color de la seva camisa. Una vegada tots a plaça, els grallers han tocat el Toc de castell i s'han enlairat els globus al cel simulant un castell quan fan l'aleta. Un acte simbòlic perquè en aquest Sant Magí inèdit, no faltessin els castells.

CASTELLS2

Els castellers entenen que de moment hauran de seguir sense poder sortir a plaça, però tenen moltes ganes de poder reprendre l'activitat.

Desenes de persones s'han apropat als peus de la catedral per viure aquest acte tan especial. Ara, tots pensen amb esperança quan es podrà tornar a viure una diada de Sant Magí a la Plaça de les Cols.