×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

La Diputació millorarà la carretera TP-2039 entre Tarragona i El Catllar

Per aquest tram de la TP-2039 entre el cementiri del Catllar i l’N-340 a Tarragona hi passen diàriament prop de 2.200 vehicles. Ara la Diputació de Tarragona intervindrà en aquesta zona que compren un traçat de 4,2 quilòmetres.

Les obres de condicionament consistiran en l’eixamplament de la via que passarà a tenir més amplada, deixant els dos carris de circulació amb 3 metres cadascun i vorals d’1 metre. En aquest sentit també s’eixamplarà l’estructura sobre el torrent Mas de la Creui. A banda, es farà una millora del drenatge de la via i s’instal·laran i milloraran els elements de seguretat viària.

Amb l’objectiu de regular el transit i millorar la seguretat en aquest tram també es preveu la construcció de tres rotondes. La primera per millorar l’accés a les urbanitzacions de Llevantina i Boscos de Tarragona, una segona a l’accés de Monnars i una tercera a la intersecció al cementiri del Catllar.

Aquest projecte té una inversió de més de 5.147.000 euros. L’ens supramunicipal intervindrà en aquesta via per l’alt índex de sinistralitat i pel seu important ús.