Desarticulen a Tarragona una organització criminal dedicada al narcotràfic

La Guàrdia Civil ha desarticulat a Tarragona una organització criminal dedicada al tràfic de drogues i al blanqueig de capitals procedents del narcotràfic. Es van fer 10 registres a domicilis i naus industrials en els quals es van localitzar 95 grams d'hachís, un miler de plantes de marihuana i 2.500 grams de cànnabis processat. També es van intervenir 200.000 euros en efectiu, diverses armes, embarcacions, vehicles d'alta gamma. La majoria dels diners es van trobar amagats en un compartiment d'un forn de cuina.

droga

L'operació policial ha detingut 15 persones investigades pels delictes de tràfic de drogues, blanqueig de capitals, tinència il·lícita d'armes i robatoris amb força, entre d'altres. La investigació va començar a finals del 2019 a Tarragona i Torredembarra i el passat gener es van interceptar 5.000 plantes de marihuana arran d'un incendi en una nau del polígon Riu Clar.

El jutjat en funcions de guàrdia d'El Vendrell va decretar l'ingrés a presó sense fiança per als líders de l'organització criminal.