CCOO creu que s'ha de diversificar el model turístic del Camp de Tarragona

CCOO planteja un Pacte Nacional pel Turisme a través de taules territorials per impulsar i millorar el sector turístic. En el cas de Tarragona proposen un turisme diversificat que vagi més enllà del turisme estacional.

El sindicat CCOO a Tarragona ha presentat diverses propostes per un pla de xoc per la reactivació social i econòmica del sector turístic, després que hagi quedat realment afectat per la pandèmia. Plantegen un gran acord entre les administracions, ens locals i agents socials per millorar el sector i fer canvis estructurals.

CAPTAR DIFERENTS PÚBLICS

Aposten per diversificar  el model turístic, no només potenciar el turisme de sol i platja estacional sinó impulsar el turisme cultural, medi ambiental, històric i gastronòmic durant tot l’any.

Aquest pla de xoc presenta diferents eixos claus del turisme relacionats amb l’ocupació, la salut, la qualitat i les infraestructures. Mesures i ajudes per protegir el mercat, a les persones treballadores, els clients i promoure per tant un turisme més sostenible, de proximitat i amb una orientació diuen a la generació de més valor.