5 mil persones es concentren festivament a Trragona a favor de la unitat d'Espanya

Unes 5 mil persones van concentrar-se dissabte a la plaça de la Font de Tarragona a favor de la unitat d’Espanya. Un acte organitzat per Societat Civil Catalana i que va servir de preàmbul de la manifestació que es va celebrar ahir al migdia a Barcelona. A la de Tarragona hi van participar també Ciutadans, el PSC i el PP.

Sota el lema “Tots som Catalunya” Societat Civil Catalana va fer una crida a concentrar-se a la plaça de la Font de Tarragona per rebutjar l’aprovació de la resolució de Junts Pel Sí i la CUP que declara que Catalunya esdevingui en un estat independent en forma de república. Unes 5 mil persones sota crits de “Visca Espanya i visca Catalunya” i una marea de banderes constitucionals van assistir en aquest acte festiu que va estar marcat pels passos dobles que sonaven a la plaça. Una manifestació on també hi van participar Ciutadans, PSC i PP.
Els manifestants sota crits de “Puigdemont a presó”, van desplaçar-se fins a la comissaria de la Policia Nacional de Tarragona per donar suport al cos. Molts manifestants van saludar i fer-se fotos amb els diversos agents que estaven vigilant la seu policial. Després una bona part dels concentrats van anar fins a la caserna de la Guàrdia Civil, també per agrair la feina d’aquest cos policial. Tot sota crits “d’aquesta és la nostra policia”. Va ser aquí on la manifestació va finalitzar i es va dissoldre.