Alumnes del Vidal i Barraquer preparen una recreació per a Tarraco Viva

Durant els últims mesos 25 alumnes de l'Institut Vidal i Barraquer han preparat una recreació històrica que presentaran en el marc del festival Tarraco Viva. La representació neix com una eina pedagògica i de col·laboració entre centres escolars i el festival.

Alumnes del grup d’animació sociocultural i turística de l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona exposaran amb una escenografia preparada per a l’ocasió en el marc del Festival Tarraco Viva l’estudi que han fet de l’ús dels grafits com a eina de comunicació durant l’època romana. La recreació històrica, de mitja hora de durada estudia el comportament dels romans a través d’aquets escrits, les rudimentàries xarxes socials de l’època. La representació, preestrenada al mateix centre educatiu, neix com una eina d’aprenentatge i col·laboració pionera entre l’organització del festival Tarraco Viva i els centres escolars de la ciutat.

Amb aquest projecte es pretén que l’alumnat es capaciti en la comunicació històrica i la posada en escena, treballant tots els processos previs que esbosaran el guió de la presentació final.

La recreació històrica presentada pels alumnes de l’Institut Vidal i Barraquer s’escenificarà dins del festival Tarraco Viva el dimarts 26 d emaig al recinte firal.