Tot a punt per celebrar el Dia Internacional de les Dones

Tarragona programa gairebé un mes d'activitats al voltant de l'efemèride del 8 de març i fa una valoració positiva de la regidoria de Feminismes i LGTBIQ+.

Des de la regidoria asseguren que en 8 mesos ja s'ha fet molta feina en les polítiques vanguardistes i ben aviat es coneixeran diferents estudis que s'han encarregat al respecte. L'àrea també ha presentat els diversos actes a la ciutat per commemorar el 8 de març.

Actualment l'àrea que encapçala la regidora Carla Aguilar ja té gairebé enllestida la diagnosi de l'oci nocturn i la de la població LGTBI a la ciutat de Tarragona. També destaca la iniciativa per posar més carrers de la ciutat a noms de dones i un treball més transversal entre tots els recursos de l'Ajuntament que atenen les dones.

Una de les activitats que s'impulsa des de la regidoria de feminismes és la celebració del Dia Internacional de les Dones. Un dia que en realitat s'allarga del 2 de març al 4 d'abril i que inclou exposicions, jornades, tallers i sessions de teatre i cinema amb la temàtica feminista com a eix. Aquests actes tindran el seu punt àlgid diumenge a la tarda amb la manifestació convocada a la plaça Imperial Tarraco per diverses entitats agrupades en la plataforma 8M i sota el lema "Juntes, fortes i combatives".

Una plataforma que també té previstes activitats paral·leles a diferents poblacions del Camp de Tarragona al voltant d'aquesta efemèride.