Assolir virtualment la permanència

El Nàstic juga dos partits en 90 minuts, el d'allunyar gairebé definitivament el descens i el de mantenir una mínima opció de lluitar per una plaça a la part alta de la Segona Divisió B. El Cornellà és qui marca el 'playoff' 14 punts per damunt.

David Goldar serà la gran absència d'un equip que no té clar si recuperarà el lesionat, Javi Márquez. L'adaptació de les cares noves ja és total i jugadors com Fausto Tienza, encarà inèdit, poden ser rellevants des d'aquesta mateixa jornada. Si el Nàstic guanya, allunyarà el descens i conservarà vives les remotes opcions d'optar a cotes altes enguany. I, segons Seligrat, és hora de completar un pas endavant assumible pel nivell de la plantilla.

De la mateixa manera que el Nàstic, el Cornellà encadena cinc partits sense perdre, ara bé, acumula 14 punts més que els tarragonins. Si la Lliga s'acabés avui, el pròxim oponent de Toni Seligrat seria l'últim equip que es classificaria per a la fase d'ascens a la Segona B.

El Cornellà-Nàstic començarà diumenge a les 18 hores sobre una gespa artificial treballada entre setmana a les instal·lacions de la Pobla de Mafumet.