Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Ajuntament de Tarragona i AEQT reclamen recuperar les competències de l'antic PLASEQTA

Gairebé una setmana després de l'explosió a l'empresa IQOXE, continuen les reunions i trobades entre administracions i empresariat químic per millorar els protocols de seguretat i de comunicació a la població en cas d'accident.

Mentre sobre el terreny continuen les tasques de neteja i desenrunament de l'empresa afectada, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà s'ha reunit aquest dilluns amb responsables de l'AEQT per posar damunt la taula possibles millores en uns protocols que són conscients no van funcionar, sobretot en matèria de comunicació a la població.

És per això que des del consistori tarragoní i les empreses del sector demanen recuperar les competències en aquesta matèria que es contemplaven a l'antic PLASEQTA, i que es van derivar a Barcelona amb la creació del PLASEQCAT. Creuen que ningú millor com administracions i empreses del territori per implementar-les sobre el terreny.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ