Nou material formatiu per als menors migrants no acompanyats

Alumnes de la Facultat d'Educació i Psicologia de la URV elaboraran material formatiu per incloure'l en els programes d'atenció als menors no acompanyats que arriben a casa nostra.

Alumnes d'Educació i Psicologia feien aquest dilluns una primera presa de contacte amb la realitat que envolta el fenomen dels joves migrats no acompanyats i els reptes als qual s'enfronten. Ells seran els encarregats d'el·laborar, al llarg d'aquest curs, diferents projectes encaminats a millorar la integració dels nouvinguts i, també, la manera com són vistos per una majoria de la població. Aquests projectes es desenvoluparan en diferents assignatures tant dels graus d'Educació com de Psicologia i s'emmarquen en el programa d'aprenentatge i servei de la URV.

Joves migrants han pres part d'aquesta primera sessió informativa on s'ha posat sobre la taula les necessitats d'un col·lectiu que és atès per diferents entitats i la Direcció General de l'Adolescència i la Infància, la DGAIA. A Tarragona enguany són 400 els menors que han estat atesos per aquests serveis mentre que a Catalunya sumen més de 3.200.