El Volei SPiSP es classifica per a la Copa Príncep

Dues jornades abans d'arribar a l'equador el Volei SPISP ha assolit matemàticament el primer dels grans objectius d'aquesta temporada.. La solvència és absoluta, tant que sembla difícil imaginar una davallada que eviti lluitar per l'ascens.

Nou jornades, vuit victòries i només ha deixat escapar algun set contra el líder de la Superlliga 2, un Barça acabat de baixar del cim i amb millor plantilla que quan competia a Superlliga. El 3 a 0 davant el Leganés va suposar un pas de gegant per als tarragonins, ja que els madrilenys són ara el primer dels rivals que, com a tercers classificats, es quedarien fora de la 'Final Four' d'ascens, nou punts per sota del mateix Volei SPiSP.

Queda molt, tota la segona volta i dues jornades més, per això ara simplement, que no és poc, cal valorar la primera gran gesta de la campanya del jove conjunt local, garantir el passi a una Copa Príncep que se celebrarà a Galícia l'11 i el 12 de gener.

El Volei SPiSP és un dels pocs representants esportius territorials que competirà aquest cap de setmana perquè la Superlliga 2 no s'atura tot i el pont festiu. Vlado demana consistència per no abaixar la guàrdia i evitar la pèrdua de punts a pistes contra oponents teòricament inferiors. Si això es compleix, segur que els cooperativistes assoliran una de les dues primeres places de la taula.

Dissabte a les 19.30, desplaçament a la pista d'un Pinto madrileny que només ha sumat un triomf fins ara.