Cinc escoles guardonades amb els Premis IMET

La Llar d'Infants d'El Serrallo, l'escola Vedruna Sagrat Cor, l'Escola de Pràctiques, l'Institut Escola Mediterrani i l'Escola d'Educació Especial San Rafael, han estat les guardonades enguany al vuitens premis de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona, Josep Vives Ciurana.

Es van lliurar ahir, al Teatret del Serrallo, en un acte on també van actuar-hi el conjunt juvenil de guitarres de l'Escola Municipal de Música i en què les educadores de les llars d'infants municipals de Tarragona van reclamar entrar a formar part de la plantilla de personal laboral del consistori.

Els guardons reconeixen projectes i experiències educatives que desenvolupen els centres escolars en un context de Ciutat Amiga de la Infància i Ciutat Educadora. En aquesta convocatòria, hi ha hagut un accèssit especial seleccionat pel jurat entre les experiències de totes les categories, relacionades amb la cultura de pau, convivència, mediació i prevenció dels assetjaments. També s’ha anunciat per l’any vinent la convocatòria del Premi Especial Anna Mula Vicient, a qui l’ajuntament va distingir el darrer dia 13 de novembre amb el Diploma al Mèrit Cultural a títol pòstum. En aquesta setena edició han participat 19 centres escolars, que han presentat 25 experiències diferents.