Tenerife - Nàstic (2-0)

Primera derrota de Rodri com a tècnic d'un Nàstic que, amb un partit menys, s'allunya a 4 punts de la permanència. El 2 a 0 a Tenerife va ser fruït, especialment, de la debilitat defensiva dels grana.

Bernabé Barragán va ser la cara i la creu el dia del seu debut com a porter del Nàstic per l'absència del titular Stole Dimitrievski. Va mantenir el tipus en aquest cara a cara contra la davantera del Tenerife. I ho va repetir poc després per frenar el veterà i exfutbolista grana, Víctor Casadesús. Així, el porter oblidat al seu dia per Carreras va evitar que els tarragonins marxessin per darrere en el marcador al descans.

A la segona part, Juan Delgado ho va intentar des de lluny. Però no va ser fàcil generar perill a la porteria d'un dels candidats a l'ascens de categoria.

I dèiem que Barragán va ser també la creu perquè, ja lesionat, va cometre penal sobre Casadesús després d'una horrible cessió del lateral Suzuki, expulsat per doble groga poc abans del final. Malbasic avançava així els canaris al minut 63 i, tot seguit, el suplent Perales ocupava la porteria. Ja al 72, una transició ràpida dels locals la va aprofitar un altre cop Malbasic per superar la tova defensa del Nàstic i aconseguir el 2 a 0 final. És la primera ensopegada d'un Rodri que dimecres jugarà a casa contra el Granada i diumenge a Còrdova.