El PSC de Tarragona s'autodefineix com a única opció de talent de cara al 10-N

El PSC de Tarragona ha apostat per la mateixa llista electoral que va fer servir al mes d’abril. Segons ells, repeteixen perquè són una llista que ha funcionat bé i que compta amb molt talent. El partit ha criticat el bloqueig que han tingut al congrés a l’hora de formar un govern. És per això que han demanat la concentració de vot per poder governar.

El cap de llista per Tarragona, Joan Ruíz, ha recordat que amb els socialistes a La Moncloa han aconseguit tirar endavant infraestructures bàsiques com el nou tram del corredor ferroviari del corredor del mediterrani que entrarà en funcionament pròximament o la imminent construcció del túnel de l’A27 a l’Illa.

Els socialistes han presentat la llista al Seminari de Tarragona, amb la presència d’alcaldes del PSC de la demarcació i de la fins ara presidenta del congrés, Meritxell Batet. Batet ha afirmat que ningú té un projecte alternatiu al del PSC ni pot conformar una majoria alternativa als socialistes.

Sobre la sentència del procés, Batet ha expressat que s’ha de respectar al poder judicial i que el dret de manifestació sigui compatible amb els que no vulguin manifestar-se.