Salou promou l'educació mediambiental per als més petits de casa

La platja de Llevant de Salou ha acollit aquest matí "Jocs i activitats a la platja", una iniciativa que pretén sensibilitzar la ciutadania en temàtiques ambientals de biodiversitat i residus, vinculades amb els seus hàbits més quotidians a la platja. Aquesta activitat, pensada per a infants d'entre 6 i 12 anys, s'ha centrat en la manipulació i anàlisi de la sorra de la platja.

Han observat la composició d'aquest element i han conegut la problemàtica de la presència de deixalles. Tot posant atenció en la correcta gestió de residus, especialment en els generats més habitualment a la platja. Per finalitzar, els nens i nenes han desenvolupat un mòbil d'animals marins, que han pintat utilitzant la mateixa sorra.

Aquest projecte ha estat possible per la col·laboració de l'Ajuntament de Salou amb l'equip d'educació ambiental Limònium. Des de la institució asseguren que aquest tipus d'activitats és un dels requeriments per sol·licitar la Bandera Blava.Les properes sessions seran el dimarts 27 a la platja Capellans i el dimecres a la platja de Llevant.