El Ministeri de Foment rebrà l'alcalde de Salou per abordar el desmantellament de les vies de tren el 28 de maig

Dilluns 28 de maig hi haurà una reunió entre el Ministeri de Foment i els alcaldes de les poblacions de la costa on s’han de desmantellar les vies de tren un cop entri en funcionament el Corredor del Mediterrani. Foment continua amb la seva promesa de desmantellar les vies. Els alcaldes esperen que d’aquesta reunió en puguin aconseguir un compromís més ferm en forma de calendari d’execució.

Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, l’Hospitalet de l’Infant i Vinyols i els arcs. Són les poblacions on s’han de retirar les vies de tren un cop entri en funcionament el tram del Corredor del Mediterrani que va entre Vandellós i Tarragona. Així s’hi va comprometre el Ministeri de Foment però els alcaldes d’aquestes poblacions no han tingut més notícies del tema. És per això que en diverses ocasions han demanat poder-se reunir amb els responsables del ministeri. Les seves demandes han estat escoltades i el dilluns 28 de maig el secretari d’estat d’Infraestructures i Transport rebrà els alcaldes a Madrid per abordar la qüestió del desmantellament de les vies i adequar la zona per habilitar la zona urbanísticament i preparar-la per la instal·lació d’un TramVia.

Els alcaldes afectats es mostren satisfets per aquesta trobada i esperen que de la reunió amb Foment en puguin aconseguir un compromís més ferm que sigui en forma de calendari d’execució.

El Ministeri de Foment continua treballant amb la idea d’inaugurar el tram del Corredor del Mediterrani a finals d’aquest any. Actualment s’estan realitzant les proves de les vies perquè tot funcioni a la màxima perfecció.