El CB Salou vol la primera ratxa a la LEB Plata

Sigui o no amb l'èpica viscuda a l'Aragó, on va guanyar in extremis, si el Club Bàsquet Salou repeteix el desenllaç, encadenarà per primer cop resultats satisfactoris a la LEB Plata. Sumar contra el Mollet, recuperar el bàsquet "average" i fer-ho amb una imatge esplèndida permet enlairar els ànims de la plantilla, que viurà el tercer dels vuit partits consecutius com a local, tot just en la segona jornada de la segona volta competitiva. Sense ratxes guanyant, la permanència per la via ràpida seria impossible.

L'interior Dejan Bjelic no ha tornat encara del seu país per problemes amb el visat i serà l'única absència d'un equip en què Neuwby va deixar clar en el seu debut que pot ser important i predominant en el joc exterior. Mentre que el Salou es troba en zona de "play-out" amb quatre victòries, el Huesca en té cinc. Així, imposar-se un altre cop davant un històric acabat de baixar de la LEB Or permetria avançar-lo virtualment a la taula.

El Salou - Huesca es jugarà aquest dimecres a les 19 hores en una setmana intensa que es culminarà diumenge, també a casa, contra el Gran Canària.