Sense Plata a Salou fins d'aquí a un mes

L'últim intent d'avançar en el calendari l'arribada del primer duel salouenc com a local no ha fructificat i no serà possible aprofitar l'aturada competitiva per la "finestra FIBA" del 13 de novembre per moure a aquesta data el duel davant l'Alginet previst el dia 6; finalment haurà de celebrar-se també fora.

El motiu, que la col·locació del flamant parquet del pavelló del Milà no estarà enllestida. El paviment va arribar la setmana passada, però els passos per acabar l'obra no poden anar més de pressa.

Així, el Club Bàsquet Salou haurà començat la seva primera experiència a la LEB Plata amb set partits consecutius a domicili. A la segona volta, nou jornades a la capital de la Costa Daurada i tan sols quatre lluny del territori.  Del CB Salou - Girona B del 24 d'abril  Del CB Salou - Girona B del 24 d'abril al CB Salou - Sant Antoni, del 27 de novembre, 217 dies sense competició lliguera al municipi.

No és tan sols jugar sinó entrenar a cavall de Riuclar, el Serrallo, Cap Salou i, des d'aquest divendres, a Ponent, però compartint espai amb el voleibol. La col·laboració de patronats d'esports i clubs ha fet possible que el sènior de la Plata afronti dignament una situació límit.

Amb una victòria en quatre jornades, els de Jesús Muñiz passaran aquest cap de setmana per la pista, sobre el paper, més dura, la d'un Menorca que encapçala la taula sense derrotes.