Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'Estat es compromet a desmantellar l'antic traçat ferroviari quan deixin de circular-hi els trens

Informació en temps real dels calendaris d'un projecte de desmantellament de les actuals vies al seu pas per Salou, Cambrils, Mont-roig i Vandellòs, que ha confirmat tirarà endavant Això és el que ha ofert aquest dimecres el delegat del govern Enric Millo als alcaldes afectats. Millo a més ha defensat un augment de les nonificiacions per als camions a l'AP-7 si la Generalitat col·labora econòmicament

Tercera aparició en pocs dies del Delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo a la ciutat de Tarragona. Aquest cop per visitar diversos nous vaixells del Port de Tarragona i la caserna de la Guàrdia Civil.

Abans d'aquestes cites però, Millo ha aprofitat la visita per a reunir-se amb els alcaldes de Salou, Cambrils, Vandellòs i Mont-roig per a compartir la preocupació d'aquests al voltant del futur de la via ferroviària que travessa els seus municipis, que demanen es desmantelli tant bon punt entri en funcionament el nou Corredor Mediterrani..Un desmantellament que Millo ha confirmat als alcaldes, tot i que sense un calendari definitiu a hores d'ara. Tot i això s'ha felicitat del consens aconseguit i s¡ha compromès a informar als municipis de qualsevol novetat al respecte.

Encara parlant d'infraestructures, Millo s'ha mostrat disposat a estudiar un possible augment en la bonificació per als transportistes en ell seu desviament obligatori d ela N-340 a l'AP-7 fins al 75 per cent, com ja passa en altres punts de l'Estat. Un augment però que ha condicionat a una aportació econòmica de la Generalitat.

En aquest sentit, Millo ha refermat les paraules del ministre de Foment d'aquest dilluns, quan es va desmarcar de l'anunci fet per la Generalitat d'aplicar la prohibició del pas de camions per la N-340 el passat dia 1 de gener.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ