El Salou FS demana a la gent que ompli la grada

És molt probable que no quedi un sol seient buit al pavelló Salou Centre per contemplar els quarts de final de la Copa Catalunya contra el 5 Martorell, club de Segona B, una divisió per sobre. La successió de victòries ha convertit el conjunt de Manel Hidalgo en la grata sorpresa del torneig després de superar rivals d'entitat com el Bellsport, també de la categoria de bronze, i el Penya Esplugues, líder de Tercera.

I la gran cita s'ha preparat amb cura perquè la grada s'ompli. Per aquest motiu es jugarà aquest dijous i no pas dimecres, i una mica abans de l'habitual, a les 20.25 hores. S'evita així els "dies Champions" en què part de l'afició mira per la tele futbol i no pas futbol sala.

Les opcions d'ascens són remotes, quatre punts per sota de l'objectiu quan manquen quatre jornades i després d'enllaçar dues derrotes per primer cop. Un aspecte que no hauria d'afectar a Copa Catalunya perquè, passi el que passi, la campanya ja és de notable. Ara hi ha l'opció de convertir-la en excel·lent contra el 5 Martorell, el segon classificat de la Segona Divisió B: paraules majors.

Duel amb atractiu afegit perquè al conjunt visitant hi milita Pavel, de Salou i que va fitxar pels barcelonins aquest curs. Va patir un fort cop fa dues setmanes, però arribarà a temps a l'eliminatòria de quarts.

Qui guanyi, accedirà a la 'Final Four', sense seu i que es disputarà a inicis del curs vinent. El rival de semifinals, l'Indústries, de Primera. I per l'altre cantó, esperaria el flamant campió d'Europa, el Barça.