×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Salou FS es classifica per als vuitens de final de la Copa Catalunya

L'equip de Manel Hidalgo va desfer-se d'un rival de superior categoria, el Bellsport de Segona B (5-3) i espera rival a vuitens de Copa Catalunya; sortirà del duel entre els dos líders de Tercera, el Penya Esplugues i el Joventut Les Corts. Caldrà romandre fins al 22 de març, dimarts vinent, data de disputa del partit al pavelló dels de Barcelona.

Sense res a perdre perquè teòricament són superiors, així ho diuen les lligues que disputen, els salouencs van sortir amb tota la intensitat possible per avançar-se en el primer minut gràcies a David Lozano. I des d'aleshores sempre van marcar el ritme de l'electrònic amb un Bellsport l'Hospitalet a remolc. Erick Berck va ampliar el marge del Salou FS set minuts abans del final, però Sergio Alfonso va retallar distàncies gairebé tot seguit. El resultat al descans, 2 a 1.

Aaron Lozano (27') va aconseguir el tercer dels de la capital de la Costa Daurada ja a la segona meitat i gràcies a un xut ajustat amb l'esquerra. Però David Reyes, de penal, va situar el Bellsport de nou a una sola diana (28'). L'acció clau dels setzens de la Copa Catalunya va arribar a la mitja hora de joc i amb el quart de David Lozano, que recupera la pilota en zona defensiva rival per quedar-se completament sol i superar el porter (4-2).

Malgrat que Raül Ceni va permetre una altra reacció fugaç visitant, Erick Berck va destrossar les esperances de l'oponent amb el cinquè i últim gol de la nit (31').

El Salou FS descansa en Lliga aquest cap de setmana i ho fa tan sols un punt per sota del líder, el Penya Esplugues, que ocupa l'única plaça d'ascens a la Segona B. Així, el conjunt del Tarragonès disposa de dies per recuperar-se de l'esforç i per pensar també en una Copa Catalunya que el situa ja a dues victòries de diferència de la 'Final Four', l'opció de creuar-se amb els clubs més forts del país.