Alaminos ja va pujar a Gandia

Pot semblar inversemblant, una casualitat exagerada, però és cert. Un dels jugadors de l'actual Club Bàsquet Salou sap què és pujar a la mateixa pista que acollirà la fase d'ascens a LEB Plata la setmana vinent. Artur Alaminos ho va fer el 2018 i a les files del Villarrobledo, amb qui també va imposar-se al conjunt amfitrió, un Gandia amb qui es veuran les cares els salouencs.

Es tracta de l'única fase final guanyada per Alaminos, amb dilatada experiència, ja que la de dijous serà la seva sisena. Les dues primeres les va disputar amb el CBT, una a Tarragona i una altra a Moron.

Amb el Quintanar va perdre contra l'Hospitalet, i amb el Villarrobledo, després de l'ascens, no va superar el 'play-off' cap a LEB Or. El montblanquí disposa d'un "màster" en ampliar temporades.

Destaca Alaminos que el Gandia és capaç d'omplir el pavelló i que el recinte és perfecte per a la celebració d'un esdeveniment d'aquesta tipologia.

A banda dels organitzadors, Uros de Rivas i Baskonia B seran els altres oponents del Salou a la recerca del títol o, en el pitjor dels casos, de la segona plaça per optar a la repesca del darrer dia d'una competició que es desenvoluparà del dijous 12 al diumenge 15 de maig.