El Salou FS remunta i passa a quarts de la Copa Catalunya

Una sola victòria separa el Salou FS de disputar la 'Final Four' de la Copa Catalunya, on tindria l'opció de creuar-se amb els grans de l'especialitat, Barça i Indústries. Els locals s'han desfet del Penya Esplugues (5-3) tot i arrencar dos gols per sota i ofegats per l'angoixant pressió dels visitants.

Quan pitjor ho estava passant el Salou FS ha aparegut Ruben Castaño per reduir diferències a pilota aturada (18') per, poc després, Emilio Utrera protagonitzar l'empat amb el qual s'arribaria al descans.

La segona part ha començat perfectament per als interessos dels de la capital de la Costa Daurada, ja que el matiner gol del mateix Utrera (22') ha obligat el Penya Esplugues a avançar línies, porter inclós, i prendre riscos constants.

Així, l'encert defensiu i del porter han frenat els intents de l'oponent a l'espera d'una quarta diana que ha acabat produint-se mitjançant Eric. Amb tot coll avall, Castaño ha sentenciat amb el cinquè i últim dels salouencs.

El següent rival i darrer abans d'aconseguir o no a la fase final serà el Manresa o Martorell, que encara han de creuar-se dimarts vinent. L'eliminatòria posterior, la de quarts, tornarà a celebrar-se al pavelló Salou Centre.