Salou habilita passos per travessar la via del tren inoperativa

En espera del desmantellament de les vies que travessen la ciutat, Salou ja treballa per guanyar cohesió urbana obrint passos de vianants i vehicles. De moment ha projectat sis passos provisionals per travessar les vies. El primer d’ells ja és operatiu.

Els vianants ja podran accedir caminant pel carrer del César a la zona de la façana marítima de Salou. La barrera arquitectònica que suposava la via del tren, ara inoperativa, ja no serà un impediment. L’ajuntament ha habilitat un pas a peu de carrer que facilitarà la mobilitat a la zona i permetrà cohesionar la ciutat. És el primer d’un total de sis projectats al llarg del tram urbà de la via del tren.

Dels sis passos projectats, la meitat permetran també el pas de vehicles. La intervenció,  realitzada per la brigada municipal, tindrà un caràcter provisional, fins que el desmantellament total de les vies permeti urbanitzar l’espai.

En total, la inversió s’enfila fins als 80.000 euros i contempla també la retirada del pas de vianants elevat que hi havia gins ara a tocar del carrer del César. El ferro d’aquest equipament es reciclarà i utilitzarà per protegir la fibra òptica aèria i altres actuacions durant el desmantellament de les vies.