La salvació del Salou FS no és impossible

Aquest cap de setmana comença la segona volta per als de Jordi Recasens, que només han aconseguit una victòria en nou partits i que pensen ja en una segona ronda on, aquí també, els punts seran acumulatius.

El Salou FS haurà d'encadenar resultats al ritme dels equips capdavanters de la Segona Divisió B. La destitució de Quim Manresa amb el fins ara segon tècnic Jordi Recasens com a relleu no va servir per treure res de profit la jornada anterior. Així, els de la capital de la Costa Daurada són cuers del seu subgrup amb quatre punts de 27 possibles.

Quan s'acabi la segona volta, que tot just comença ara, els sis pitjors s'aplegaran amb els sis darrers de l'altre subrup. Del total de 12 participants, set descendiran a la Tercera Divisió. 

Només hi ha dos equips que hagin sumat tan poc o fins i tot menys que el Salou, que afronta el compromís més dur de la temporada amb la visita a la pista del líder, el Natació Sabadell. 

El porter Edu i el jugador de camp Toni són baixa segura per lesió mentre que tornaran Joel i Ángel, això sí, a menor ritme. El Natació Sabadell-Salou Futbol Sala començarà dissabte a les 18 hores.