La setmana. 23/09/2023

Ja és a presó l'home que, pressumptament, va matar la seva dona diumenge passat a Tarragona. L'Ajuntament serà acusació popular i l'alcalde, al costat de la consellera de feminismes, reclama la implicació de la societat per eradicar la violència masclista.

Cinc empreses opten al contracte de la neteja i la recollida de la brossade Tarragona. El segon intent de licitació del contracte ha estat el bo. Compta amb un pressupost de sortida de més de 200 milions repartits en els 10 anys de vigència.

Un de cada 4 edificis del centre històric de Valls pateix deficiències greu segons un estudi de l'ajuntament. El consistori ha obert més de 50 expedients a propietaris per requerir que actuïn d'immediat a les seves propietats.

El president de la Generalitat inaugura la nova planta de l'empresa Messer a Vila-seca que serà clau en la descarbonització de la indústria química. Produeix gasos destil·lats de l'aire. La inversió ha estat de 60 milions d'euros.

I les festes de Santa Tecla de Tarragona aclaparen l'activitat cultural d'aquests dies. En un any amb un seguiment especialment multitudinari als carrers i places i, com sempre, que vivim intensament a Tac12.

Programes més recents a TAC12