Notícies 12. Edició vespre. 22/09/2023

Una vegada més, multitudinària i aclamada baixada de l'àliga a les escales de la Catedral i a la plaça de les Cols de Tarragona. El d'aquest dijous ha estat un dels plats forts per entrar als dies grans de les festes de Santa Tecla.

I Dames i vells un dels imprescindibles de les festes que guadirem a partir d'avui a Tac12. Enguany, però s'ha transformat en un espectacle basat en la Tarraco Romana. Això sí, no hi falta l'essència del ball, amb la crítica i la sàtira com a elements centrals.

Torredembarra i el Baix Gaià podrien disposar de la nova comissaria dels Mossos de cara a la pròxima Setmana Santa. És la previsió, a hores d'ara, de les obres de construcció que avancen segons el calendari i que avui hem pogut visitar.

La Generalitat gravarà les emissions contaminants dels grans vaixells i preveu recaptar més de 7 milions d'euros cada any. Al Port de Tarragona afectaria més del 70% de les embarcacions. El Govern confia en aprovar aviat el nou impost.

En esports, el Nàstic defensarà el liderat jugant a casa contra el Sabadell diumenge i a la recerca del tercer triomf consecutiu al Nou Estadi. L'equip espera l'impuls de l'afició local per mantenir la ratxa.

Programes més recents a TAC12