Notícies 12. 25/09/2023

Tarragona tanca una Festa Major multitudinària, amb gentada a la majoria d'actes programats. L'Ajuntament, però, no la qualifica de massificada i diu que s'ha convertit en un model de referència.

El comiat de Santa Tecla acaba amb un accident en la traca final a la rambla Nova. Un dels trams es va despenjar i va ferir una persona que es trobava sota. L'ajuntament assegura que es complien totes les mesures de seguretat i que la solvent experiència de la pirotècnia encarregada.

Veïns de la zona marítima d'Altafulla tornen a protestar per les inundacions que pateixen quan plou amb intensitat. L'ajuntament treballa en la construcció d'una bassa com a solució, però els afectats recorden que fa 20 anys que es parla d'aquest projecte.

Més d'un miler de persones omplen la Fira de la Cervesa Artesana a l'Espluga de Francolí, que estrenava ubicació a l'aparcament del pavelló del Casal, i en la qual hi van participar 6 elaboradors del territori.

I en esports, el Nàstic continua líder del grup 1 de la Primera Federació després d'imposar-se al Sabadell al Nou Estadi per 2 gols a 0. Els de Dani Vidal han sumat 13 dels 15 punts possibles fins ara i només han encaixat un gol.

Programes més recents a TAC12