La Setmana. 08/01/2022

La sisena onada perd força i podria haver tocat sostre. Tot i això, els CAPS continuen registrant rècords de visites. Salut insisteix en la importància de la dosi de reforç.

 El 2021 es tanca amb menys desocupats que fa dos anys. La notícia negativa, però, és que l'atur torna a pujar el desembre a la demarcació de Tarragona, l'únic territori català on augmenta. Els sindicats mostren la seva preocupació.

L'Institut Ramon Barbat de Vila-seca haurà d'impartir el 25% de les classes en castellà per l'alumne d'una família que ho va denunciar. La Generalitat recorrerà la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Un dron sobrevolarà el barri antic de Valls per analitzar l'estat de les teulades. També es farà una radiografia de les façanes. S'examinaran més de 1.000 immobles per veure on cal actuar més ràpidament en una zona on el parc immobiliari és molt vell.

Comencen els treballs per restaurar l'emblemàtic conjunt històric del Pinar del Perruquet a Vila-seca, malmès sobretot per està al costat mateix de la platja. El pressupost és de gairebé 160.000 euros i es farà en dues fases. Es va inaugurar fa 13 anys.

I recordarem el que ha estat la notícia de la setmana. L'arribada dels reis Mags d'Orient. Aquí a TAC12 ho vam retransmetre en directe des de Vila-seca, però estarem a tot el territori per reviure la nit més màgica de l'any.

Programes més recents a TAC12