Notícies 12. 10/01/2022

Es reprèn el curs escolar amb la novetat que els alumnes d'infantil i primària només hauran de fer quarentena si a l'aula hi ha 5 casos positius o més. Una mesura aplaudida pels pares però rebutjada pel sindicat majoritaris dels professors.

Tot en un moment en què el govern espanyol ha anunciat que regularà el preu dels tests d'antígens després que hagi pujat el preu per la forta demanada. Les xifres de la pandèmia deixen 4.000 nous casos positius durant el cap de setmana i un augment de la pressió hospitalària.

Els sensors que s'han instal·lat entre la indústria química i la població estaran a prova durant tot aquest any. Són pioners a tot l'estat i és una de les mesures promeses després de l'accident d'Iqoxe d'ara fa dos anys i que va provocar tres víctimes mortals.

Una treballador de 42 anys mor a Salou després de caure de la bastida on treballava, en un edifici del carrer València. S'ha trencat el sistema de subjecció que portava per rehabilitar la façana.

El pessebre de sorra de la Pineda ja és història. Avui s'ha destruït el principal símbol de les festes nadalenques a Vila-seca. L'han visitat unes 25.000 persones.

El Cèvol Torredembarra garanteix la permanència a Superlliga 2 guanyant a la pista del Natació Sabadell per 1 set a 3. Els d'Iñaki Bescós acomiaden la primera volta amb 17 punts d'avantatge respecte al descens.

Programes més recents a TAC12