Notícies 12. Edició vespre. 07/01/2022

Un dron sobrevolarà el barri antic de Valls per analitzar l'estat de les teulades. També es farà una radiografia de les façanes. S'examinaran més de 1.000 immobles per veure on cal actuar més ràpidament en una zona on el parc immobiliari és molt vell.

Dilluns es reprenen les classes amb una novetat important. S'eliminen les quarantenes a infantil i primària: només es confinaran grups amb 5 positius. El curs escolar retorna amb un de cada 4 infants vacunats al Camp de Tarragona.

Comencen els treballs per restaurar l'emblemàtic conjunt històric del Pinar del Perruquet a Vila-seca, malmès sobretot per està al costat mateix de la platja. El pressupost és de gairebé 160.000 euros i es farà en dues fases. Es va inaugurar fa 13 anys.

Estarem al primer dia de rebaixes, tot i que ja ha passat una mica a la història,  perquè els descomptes ja fa dies que s'apliquen i per iniciatives com el famós Black Friday, que fan avançar les compres. En el cas de Tarragona, l'èxit dels bons comerços, també ha estat un revulsiu.

Si el Cèvol Torredembarra guanya a la pista del Natació Sabadell, la permanència a Superlliga 2 estarà pràcticament assegurada. En una estona parlem amb el tècnic i jugador, Iñaki Bescós, abans de recuperar demà el partit ajornat a finals d'any per culpa de la COVID.

El CH Vila-seca no pot fallar a Tona quan queden quatre jornades perquè acabi la fase inicial de la Nacional Catalana. Els del Tarragonès igualen a punts amb les places que permetrien accedir a la primera fase d'ascens a OK Plata.

Programes més recents a TAC12