Notícies 12. 18/11/2021

L'empresa Bonpreu construirà un gran centre logístic a Montblanc des d'on donarà servei a Tarragona, Lleida i l'Aragó. És l'empresa que ha comprat les parcel·les del LOGIS Montblanc que ara es començarà a urbanitzar. La inversió serà de 50 milions d'euros i pot generar 500 llocs de feina.

Els Mossos d'Esquadra rebaixen l'alarmisme que s'ha creat a Valls arran de les baralles i agressions que hi està havent. El cos policial ho atribueix a un grup que tenen localitzat i que es barallen entre ells.

Una sentència invalida el ple d'Altafulla en què es va aprovar el cartipàs i les retribucions dels regidors després de les passades eleccions municipals. Ho fa arran de la denúncia que van presentar els grups de l'oposició Alternativa Altafulla i Junts. La nova proposta de retribucions es debatrà al proper plenari.

A partir de l'estiu, la població rebrà avisos al mòbil quan hi hagi un cas d'emergència química. El territori demana ser la seu d'una prova pilot abans que es posi en marxa aquest nou sistema d'avís.

La Mitja Marató de Tarragona transformarà el seu circuit a partir de l'any vinent per aproximar-se a la costa. És la intenció de l'equip organitzatiu a manca de 10 dies per a l'inici de la trentena edició. I ja s'han exhaurit els 1.500 dorsals disponibles de cara al 28 de novembre.

 

Programes més recents a TAC12